Sam4s online pénztárgépek

Sam4s online pénztárgépek

Jobb nyomtató, alfanumerikus kijelző

A Sam4s NR-240 Online New a kis üzletek és szabadtéri árusok számára tervezett készülékünk, az ER-230-as utódja. Az akkumulátorról is üzemeltethető pénztárgépet, többek közt egy gyors papírcserét lehetővé tevő új nyomtatóval és a magyar ABC betűit kezelni képes, jól olvasható kijelzővel egészítettük ki.

A Sam4s NR-270 Online New egy kedvező árú és megbízható online pénztárgép, melybe egy széles papírral dolgozó, halk nyomtatóegységet építettünk. A készülék a több mint húszezer példányban értékesített ER-260-as pénztárgépünk új változata.

A Sam4s NR-440 Online New, a számítógépes kereskedelmi rendszerekkel együtt is használható készülékünk, az ER-420M utódja. A pénztárgépet a PC mellett vonalkódolvasóval és mérleggel is összekötheti majd.

Sam4s NR-300 Online New pénztárgép egy elegáns, letisztult formavilágú, és a legkisebb alapterületű eladóhelyeken is jól használható készülék, fejlesztésénél a könnyű kezelhetőség volt a legfontosabb szempont. Élénk színű kijelzőin értékesítés közben az eladók munkáját segítő üzenetek jelennek meg, ergonomikus billentyűzet kiosztása pedig jelentős mértékben felgyorsítja a termékek eladását.