Sam4s NR-270 online new pénztárgép

Sam4s NR-270 pénztárgép    Sam4s NR-270 Online NEW pénztárgép 0 kn                                     Ár: 129 500 Ft + ÁFA

                                                   Engedélyszám: A172

Az ER -260-as MODELL TOVÁBBFEJLESZTÉSE. A Sam4s NR-270 pénztárgép könnyített papírbefűzéssel (dobd bele és nyomtass) ellátott nyomtatót kapott, de minden egyéb használat változatlan maradt ezzel is támogatva a könnyű átállást. Ha egyszer már döntött az egyszerűség mellett, akkor az átállást sem fogja észrevenni!

A Sam4s NR-270-es készülékét kis- és közepes forgalmú üzletek számára tervezték. Azoknak, akik egyszerűen szeretik! A fejlesztés során elsődleges szempont volt a könnyű, egyszerű kezelhetőség, hogy minden törvényi előírásnak megfeleljen.

A pénztárgép a magyar ABC karaktereit megjeleníteni képes, alfanumerikus kijelzőkkel van felszerelve, melyeken akár reklámok, vagy a kezelést segítő üzenetek is futtathatóak. Könnyen olvasható nyugtáit halkan és nagy sebességgel készíti el, a szalag pedig néhány mozdulattal cserélhető benne.

 A 270-es a többi pénztárgépünkhöz hasonlóan alkalmas az üzletek forgalmát bemutató részletes jelentések elkészítésére; a NAV-nak küldött adatait egy USB kulcsra mentve a számítógépükön is ellenőrizhetik a felhasználói. A készüléket harminc eladó használhatja saját azonosítóval, a memóriájában pedig több mint 1100 árucikk és 15 azonnal előhívható gyűjtő gomb rögzíthető.
Az NR-270-es a nagyobb méretű modelljeink közé tartozik, logikus billentyűzetkiosztása megkönnyíti a kezelését. Kifejezetten ajánljuk azoknak, akik idegenkednek a számológép méretű, és azokhoz hasonló megjelenésű kasszáktól, de bármilyen kereskedés, így a jelentős forgalmú üzletek számára is jó választás lehet.
A készüléket a hagyományos, nyomógombos mellett könnyen tisztítható lapos billentyűzettel és az előírtnál két évvel hosszabb, összesen három éves garanciával is megvásárolhatja a cégünktől.

Kijelző: a magyar ABC betűinek a kezelésére képes beépített vevő oldali és kezelői kijelzők

Billentyűzet: nyomógomb változtatható feliratokkal vagy lapos, cseppálló kivitelben

Nyomtató: közvetlen hőnyomtatás 57,5 mm széles tekercsekre, egyszerűsített papírbefűzés

Csatlakoztatási lehetőségek: USB az AEE mentéshez

Gyűjtők árucikkek és azonosítók száma: 15 gyűjtő, 1157 árucikk és 30 külön azonosítható eladó

Méretek: szélesség: 325 mm, mélység: 350 mm, magasság: 145 mm, súly: 7,40 kg

Sam4s NR-270 online new szórólap

Sam4S NR-270 felhasználói kézikönyv